Záměr podnikání se zmrzlinou

Štítky:

Dobrý den.
Jsem moc ráda,že jsem objevila vaše stránky a budu moc ráda pokud mi někdo poradí.
Chtěla bych si doma před domem otevřít stánek na točenou zmrzlinu a byla bych moc ráda pokud by mi mohl někdo poradit co všechno je k tomu potřeba….
Moc se těším na odpověď!
S pozdravem Jarka Orságová jarundaorsanda@seznam.cz

Počet komentářů: 3

 

Lenka

12.7.2011

Dobrý den, Jarko,
nejjednodušší cesta, jak něco zjistit, je zastavit u nějakého baráčku, u kterého je také občerstvení nebo zmrzlina a slušně poprosit o radu. Plno jich je podél cyklostezky Vsetín – Karlovice. Dle Vašeho příjmení usuzuju, že bydlíte někde poblíž.
Jinak určitě musíte mít živnostenský list no a pak jen sehnat dodavatele těch chladících boxů. Pozor, pokud byste tam chtěla mít i pár stolků na posezení, musíte zajistit i toalety. Nic složitého bych v tom neviděla. Nějaký účetní program na papírování atd.
Mějte se,
Lenka

 

PR články zdarma

14.12.2011

Nejkritičtější je povolení od hygieny, potom od místního dopravního inspektorátu a od města povolení na zábor pozemku. Poté se již jen těšte zejména na pravidelné kontroly od hygieny.

 

Petr

6.11.2014

1. živnostenské oprávnění (živnost řemeslná – obor pekař-cukrář).
2. výuční list, 6 let praxe anebo můžete využít odpovědného zástupce
3. oznámení na hygienu (pro samotný stánek se vztahují předpisy, které je třeba splnit a dodržovat při provozu), SSZZ a ZP

Více informací na Frigomat.cz.

Petr

Napsat komentář

Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>